fbpx

Nyheder 2020

Her kan du se nyhederne fra Lyngby-Taarbæk Forsyning. Akutte brud på vandledninger og andre driftsmæssige forstyrrelser bringer vi også som nyheder, men de fremgår kun i oversigten, når de er aktuelle.

Forventede priser i 2021

Her kan du se de foreløbige priser for vand og afhentning af affald i 2021.

Vi søger nye medarbejdere

Vi søger en erfaren controller til store anlægsprojekter samt en projektmedarbejder til et anlægsprojekt inden for klimatilpasning (barselsvikariat).

Kom med til verdens største affaldsindsamling

Lørdag den 19. september finder verdens største affaldsindsamling sted, og Lyngby-Taarbæk Forsyning inviterer alle til at komme forbi genbrugsstationen og få udleveret gribetænger og sække.

Kraftige regnskyl skyld i oversvømmelser og overløb

I sensommeren har vi oplevet flere kraftige regnskyl. Læs mere om problemstillingen, og hvad vi gør for at løse det.

Ålebækken og Mølleåen

De seneste ugers kraftige regnskyl har desværre resulteret i såkaldte overløb til Mølleåen – blandt andet fra det nedlagte Ålebækken Renseanlæg ved Teknikerbyen.

Oversvømmede kældre på Buddingevej

Fredag aften havde flere beboere på Buddingevej desværre vand i deres kældre.

Kraftig regn presser kloaksystemet

De massive mængder regn onsdag den 19. august har medført et pres på kloaksystemet. Kontakt os meget gerne, hvis du ser vand løbe op af et rundt kloakdæksel.

Vi flytter tættere på kunderne

Administrationen i Lyngby-Taarbæk Forsyning flytter fra Hjortekærbakken til Firskovvej, og dermed får kunderne lettere adgang til administrationen.

Èt spor i hver retning langs Klampenborgvej

I forbindelse med den kommende letbane er vi ved at omlægge ledninger. Nu starter arbejdet på Klampenborgvej mellem Kanalvej og Lundtoftegårdsvej.

Lækagesøgning skal reducere vandtab

Vandtabet i ledningerne i Lyngby-Taarbæk er for højt. Derfor har vi sat firmaet Leif Koch A/S til at undersøge vandledninger for utætheder ved hjælp af lækagesøgnings-udstyr.