fbpx

Nyheder 2020

Her kan du se nyhederne fra Lyngby-Taarbæk Forsyning. Akutte brud på vandledninger og andre driftsmæssige forstyrrelser bringer vi også som nyheder, men de fremgår kun i oversigten, når de er aktuelle.

Sådan er den korrekte placering af affaldsbeholdere

For at reducere risikoen for overbelastning og nedslidning af skraldemændene er der regler for placeringen af affaldsbeholderne.

Ensretningen på Lundtoftegårdsvej ved Klampenborgvej er ophævet igen

I weekenden op til efterårsferien blev Lundtoftegårdsvej ensrettet, men det er nu ophævet, så man igen kan dreje til højre ad Lundtoftegårdsvej.

100 millioner liter regnvand

Fredag den 25. september blev Lyngby ramt af skybrud, og det kunne mærkes på renseanlægget Mølleåværket. Her har vi modtaget 100 millioner liter vand mere end normalt.

Forventede priser i 2021

Her kan du se de foreløbige priser for vand og afhentning af affald i 2021.

Kom med til verdens største affaldsindsamling

Lørdag den 19. september 2020 finder verdens største affaldsindsamling sted, og Lyngby-Taarbæk Forsyning inviterer alle til at komme forbi genbrugsstationen og få udleveret gribetænger og sække.

Kraftige regnskyl skyld i oversvømmelser og overløb

I sensommeren har vi oplevet flere kraftige regnskyl. Læs mere om problemstillingen, og hvad vi gør for at løse det.

Ålebækken og Mølleåen

De seneste ugers kraftige regnskyl har desværre resulteret i såkaldte overløb til Mølleåen – blandt andet fra det nedlagte Ålebækken Renseanlæg ved Teknikerbyen.

Oversvømmede kældre på Buddingevej

Fredag aften havde flere beboere på Buddingevej desværre vand i deres kældre.

Kraftig regn presser kloaksystemet

De massive mængder regn onsdag den 19. august har medført et pres på kloaksystemet. Kontakt os meget gerne, hvis du ser vand løbe op af et rundt kloakdæksel.

Vi flytter tættere på kunderne

Administrationen i Lyngby-Taarbæk Forsyning flytter fra Hjortekærbakken til Firskovvej, og dermed får kunderne lettere adgang til administrationen.