fbpx

Nyheder 2020

Her kan du se nyhederne fra Lyngby-Taarbæk Forsyning. Akutte brud på vandledninger og andre driftsmæssige forstyrrelser bringer vi også som nyheder, men de fremgår kun i oversigten, når de er aktuelle.

Ledningsarbejde i krydset Kanalvej/Klampenborgvej

I uge 15 bliver Kanalvej ensrettet lige nord for Klampenborgvej. Se, hvad det betyder for trafikken.

Ledningsarbejde på Lyngbygårdsvej 126A og 132

På grund af ledningsarbejde er vi nødt til at afbryde vandforsyningen i dag, mandag den 6.4. 2020, i tidsrummet kl. 9-14 på Lyngbygårdsvej 126A og 132 i ca. 1 time pr. blok.

CORONA: Normal drift på affald

Affaldsafhentningen kører normalt. Bemærk, at den ekstraordinære indsamling af haveaffald er ophørt. OPDATERET 6/4 KL. 11.00.

CORONA: Genbrugsstationen genåbner 31/3 for privatkunder – med begrænset adgang

Genbrugsstationen åbner igen for private kunder - dog med en række restriktioner for at minimere smitte. OPDATERET 3/4 KL. 15.

CORONA: Nødberedskab i Lyngby-Taarbæk Forsyning

Den 13/3 skiftede Lyngby-Taarbæk Forsyning til nødberedskab for at opretholde forsyningssikkerheden. OPDATERET 6/4 KL. 10.30.

Viadukten ved stationen lukker for biltrafik

Viadukten ved Lyngby Station lukker for gennemkørsel den 16/3 om aftenen. Der er omkørsel via Christian X’s Allé.

Kloakarbejde i krydset Kanalvej/Klampenborgvej – 2 etape

2. etape af kloakarbejdet begynder i uge 7. Det betyder bl.a., at Kanalvej bliver ensrettet syd for Klampenborgvej. Se, hvad det betyder for trafikken.

33 tons juletræer blev indsamlet

For 4. år i træk indsamlede vi kvit og frit brugte juletræer. Rigtig mange borgere tog imod den ekstra service og havde sat deres tørre juletræ ud til fortovet i starten af januar.

Lyngby-Taarbæk Forsyning skal have ny direktør

Administrerende direktør i Lyngby-Taarbæk Forsyning, Per Plannthin, er fratrådt jobbet pr. 18. januar.

Har du ikke fået indberettet din vandforbrug?

Du kan ikke længere indberette vandforbrug til os på servicetelefon eller via selvbetjening. Dit forbrug vil derfor blive skønnet. Det er dog stadig vigtigt, at du oplyser os dit aflæsningstal.