fbpx

Har du ikke fået indberettet din vandforbrug?

Den 3. januar var der deadline for at indberette aflæsning af din vandmåler. Kort efter denne deadline sendte vi rykkeraflæsningskort ud til de kunder, vi ikke har modtaget en aflæsning fra med en endelig frist for indberetning den 15. januar.

Har du indberettet dit vandforbrug, men alligevel fået et rykkeraflæsningskort? Så kan det skyldes, at din indberetning har krydset vores registrering af manglende aflæsninger og udsendelse af rykkere. Det kan du tjekke ved at se, om tallene fra din indberetning står på dit rykkeraflæsningskort. Gør de det, har vi modtaget din indberetning, og du kan se bort fra rykkeren.

Har du ikke aflæst din vandmåler og indberettet dit vandforbrug til os inden den 15. januar, er det ikke længere muligt, og du vil blive faktureret for et skønnet forbrug og et gebyr i den forbindelse på 100 kroner. Vi vil dog stadig gerne have, at du indberetter dit vandforbrug for 2019 til os, da det sikrer en mere korrekt fakturering fremover. Det gør du ved at sende os en mail på afregning@ltf.dk

Er der noget, du er i tvivl om, er du mere end velkommen til at kontakte os.