Lundtoftevej spærres ved motorvejen

Fra onsdag den 22. august skal bilisterne finde alternativer til Lundtoftevej, hvis de skal mellem Lundtofte og Hjortekær. Lundtoftevej bliver nemlig spærret ved motorvejsbroen frem til 14. september.

Lyngby-Taarbæk Forsyning er ved at anlægge en ny vandledning mellem Dybendal og Centrifugevej ved DTU. Ledningen skal transportere vand fra vores kildepladser i Dybendal til det nye vandværk, der skal bygges i 2019.

Arbejdet med vandledningen er allerede i gang flere steder. Fra 22/8-14/9 skal ledningen lægges under motorvejsbroen på Lundtoftevej, og derfor bliver vejen spærret for bilister.

Det betyder, at bilister mellem Lundtofte og Hjortekær skal finde andre veje, hvis de skal krydse Helsingørmotorvejen. Der bliver opsat skilte, der viser omkørslen, der går via Rævehøjvej.

Her kan du se oversigtskort med omkørsler og skiltning:

Skiltning ved broen
Trafikomlægning

Se også TV2 Lorrys indslag om spærringen her.

 

Om projektet

Vi anlægger en 3,2 km lang vandledning fra det eksisterende vandværk på Dybendalsvej til Centrifugevej. Ledningen skal transportere vand fra vores kildepladser i Dybendal til det nye vandværk på Centrifugevej. Byggeriet af et nyt og moderne vandværk begynder i 2019.

Vandledningen kommer til at løbe langs Lundtoftevej. Vores entreprenør bruger metoden ’styret boring’. Det er en metode, der kun kræver lidt opgravning, da vandledningen trækkes under jorden fra et hul til et andet. Alt efter forholdene kan der være flere hundrede meter mellem hvert hul. Derved er der få gener for trafikken og kun mindre huller, der efterfølgende skal have ny asfalt eller fliser.

Vi forventer, at det samlede projekt er færdigt 25/1 2019.

Strækningen er opdelt i tre etaper med individuelle anlægsperioder:
1. etape: Dybendalsvej til Lundtofteskolen – 25/6 – 5/10 2018.
2. etape: Akademivej til Centrifugevej – 11/6 – 30/7 2018.
3. etape: Lundtofteskolen til Akademivej – 1/10 – 21/12 2018.