fbpx

CORONA: Normal drift på affald

Afhentningen af affald kører normalt. Vi er løbende i kontakt med vores renovatører, der tømmer affald i Lyngby, for at sikre os, at der tømmes så planmæssigt som overhovedet muligt under corona-nedlukningen.

Vi sørger selvfølgelig for at opdatere her på siden, hvis der kommer en ny situation med hensyn til afhentning af affald. Det gælder både dagrenovation, 4-kammerbeholderne, genanvendelige fraktioner fra etageboliger samt haveaffald og storskrald.

 

Haveaffald

Vi har haft ekstraordinær indsamling af haveaffald for at lette presset på medarbejderne og på trafikken omkring genbrugsstationen på Firskovvej. Ordningen ophørte fredag den 17. april, så nu er det kun kunder, der er tilmeldt haveaffaldsordningen, der får afhentet haveaffald – og kun affald i den grønne havespand. Spanden med indhold må maks. veje 25 kg.

 

 

Pas på din skraldemand – bind knude på posen

Skraldemændene er udsatte i denne periode, og derfor skal vi alle gøre en indsats for at beskytte dem. For hvis de først bliver smittet, er der ingen til at hente affaldet.

Hvis du putter dit affald i lukkede poser, inden det ryger i skraldespanden, hjælper du din skraldemand med at undgå smitte med coronavirus. Og særligt restaffaldet fra husholdninger udgør en risiko. Derfor vil vi meget gerne have hjælp til, at de undgår at blive syge.

Også alt det storskrald, der er muligt at komme i poser, skal der bindes knude på – vi ved, at det ikke er muligt med store ting.

I denne artikel fra TV2 Lorry kan du læse mere om, hvorfor det er vigtigt at hjælpe skraldemændene med en mere tryg hverdag.