Indhentning af juletræ

Juletræet er knapt så charmerende, når først pynten er pillet af, og nålene drysser. Og hvis man ikke har en trailer, kræver det en større rengøringsindsats at få bilen ren, efter juletræet er afleveret på genbrugspladsen.

Men sådan behøver det ikke at være. Lyngby-Taarbæk Forsyning henter nemlig de brugte juletræer kvit og frit.

”Det er lidt mere besværligt at komme af med juletræet, end det er at hente det. Nogle kører det til genbrugspladsen, mens andre har valgt at brænde det eller noget helt tredje. Sidste januar prøvede vi med en ekstraordinær indhentning af juletræer, og det var så populært, at vi gentager succesen i uge 2. Man skal blot stille juletræerne ud til fortovet, og så henter vi dem”, fortæller Karin Hartling fra Lyngby-Taarbæk Forsyning.

Også Lyngby-Taarbæk Forsynings bestyrelsesformand, Peter Linde, glæder sig over ordningen:

”Lyngbys borgere tog virkelig godt imod den ekstra service sidste år, og vi fik indsamlet hele 7 ton tørre juletræer. Derfor er jeg glad for, at vi igen i år har fundet plads i budgettet til at tilbyde denne ekstra service. Dermed sikrer vi, at endnu flere juletræer bliver komposteret”.

Hvis man ønsker at komme af med juletræet efter vores afhentning i uge 2, kan de naturligvis stadig afleveres på genbrugspladsen.