fbpx

Viadukten ved stationen lukker for biltrafik

På grund af den nye letbane skal Lyngby-Taarbæk Forsyning omlægge vand- og spildevandsledninger på en stor del af letbanens rute gennem Lyngby.

Omlægningen af spildevandsledninger på Buddingevej og Lyngby Torv går nu for alvor i gang, og det betyder, at viadukten ved Lyngby Station lukker for biltrafik – busser, cyklister og gående kan dog passere.

Viadukten bliver spærret mandag den 16. marts om aftenen. Viadukten vil være lukket i op til 6 måneder. Samtidig bliver Lyngby Torv spærret mellem Lyngby Hovedgade og Lyngby Torv nr. 14.

I den periode er der omkørsel via Christian X’s Allé. Siden midten af februar har vi forberedt vejkryds på Christian X’s Allé, så vejen bliver bedre gearet til den øgede trafik.

 

Arbejdet på Buddingevej

På Buddingevej har Lyngby-Taarbæk Forsyning siden begyndelsen af januar omlagt vandledninger på strækningen ved viadukten. Arbejdet fortsætter ud ad Buddingevej.

I sidste halvdel af marts begynder arbejdet med at anlægge nye regn- og spildevandsledninger i Buddingevej. Det arbejde begynder også ved viadukten og fortsætter til Gladsaxe.

Denne del af arbejdet kræver, at Buddingevej bliver gravet op – det sker i etaper. Under arbejdet vil der være passage for biltrafik i begge retninger, men arbejdet vil få gener for trafikken.