10 nye vejbede på Lundtoftevej

Vi er ved at anlægge 10 nye vejbede på Lundtoftevej. Vejbedene skal tilbageholde regnvandet og er en del af klimatilpasningsprojektet i Sorgenfrigårdkvarteret.

Lyngby-Taarbæk Forsyning er ved at anlægge 10 nye vejbede på Lundtoftevej. Vejbedene skal tilbageholde regnvandet og er en del af det store klimatilpasningsprojekt, som skal modvirke oversvømmelser i Sorgenfrigårdkvarteret.

Frem til december vil en del af Lundtoftevej undergå en mindre forvandling. Lyngby-Taarbæk Forsyning anlægger en regnvandsledning, og mellem Akademivej og Elektrovej anlægges 10 vejbede langs vejen.

Formålet med vejbedene er, at de tilbageholder vejvandet, så det kan nedsive til undergrunden.

Da Lundtoftevej er temmelig bred, vil vejbedene ikke have den store indflydelse på afviklingen af biltrafikken, mens cykelstien vil blive dobbeltrettet i byggeperioden.

Vejbedene forventes at være færdige i december 2017, og Lundtoftevej vil ikke være spærret i anlægsperioden.

Vejbedene på Lundtoftevej er del af det store klimatilpasningsprojekt, som Lyngby-Taarbæk Forsyning har i området omkring Lyngby Stadion. Samtidig med arbejdet på Lundtoftevej er vi ved at anlægge et åbent regnvandsbassin i Badeparken og et lukket regnvandsbassin på Slotsvænget.

Læs mere om klimatilpasningsprojektet