Virksomhedsrapporten 2022

2022: Et år med forberedelser og forandringer

I Lyngby-Taarbæk Forsyning arbejder vi målrettet mod at blive en bæredygtig forsyning. Det afspejler sig i den nye virksomhedsrapport for 2022, hvor vi deler de mest afgørende tal, projekter og resultater.

Derfor har 2022 været et år fyldt med aktiviteter, som har fokuseret på beredskabsplaner og forsyningssikkerhed samt på at skabe en mere bæredygtig fremtid. Vi har brugt ressourcer på at forberede fremtidige aktiviteter, der vil løfte os på flere niveauer, både for vores kunders skyld og for miljøets skyld. Vi er stolte af at kunne præsentere vores virksomhedsrapport for 2022, som viser vores resultater og projekter.

Vi ser tilbage på 2022 med et smil på læben. Vores administrerende direktør, Flemming Horn Nielsen, og alle vores medarbejdere har været en del af et år, der har været præget af fremskridt og udvikling. I rapporten kan du læse om vores strategier, projekter, beredskab, forsyningssikkerhed og klimaindsatser, som alle har fokuseret på at skabe en mere bæredygtig forsyning.

Vi er ikke blot her for at sørge for sundt drikkevand og rense spildevand på en bæredygtig måde. Vi indsamler også affald og bidrager til at øge genanvendelsesprocenten i samarbejde med vores kunder. Vi er bevidste om de udfordringer, der følger med vores samfundsvigtige opgaver, men vi er klar til at møde dem.

Vi har haft et spændende og produktivt år, og her er nogle af vores resultater:

  • Renovering af 9 km vandledninger og 5,4 km kloakledninger (strømpeforinger)
  • Modtagelse af 9 mio. m3 spildevand
  • Øgning af vores egenproduktion af drikkevand fra 40% til 60%
  • Indsamling af over 30.000 ton affald, hvor en større andel nu er genanvendt

2022 har også budt på mange andre spændende projekter, herunder et nyt, lokalt bæredygtighedssamarbejde, udsmykning af vores næsten nye vandværk, omfattende udskiftning af vandmålere, forbrugervalg til bestyrelserne inden for vand og spildevand og en kundetilfredshedsundersøgelse.

Vi er stolte af vores resultater i 2022, som du kan læse mere om i vores rapporter:

Se rapporterne her