Penge

Den halvårlige aconto-regning lander hos dig nu

Det er nu blevet den tid på året, hvor vi sender dig 2. aconto-regning for dit forbrug af vand, afledning af spildevand og dine affaldsordninger.

To gange om året modtager du som kunde en regning fra os. I januar får du årsafregningen sammen med 1. aconto-regning, som er baseret på sidste års forbrug, og i juli sender vi 2. aconto-regning.

Hvordan modtager du din regning?

Der er forskellige muligheder for, hvordan du kan modtage regningen. Det afhænger af, hvad du har valgt. Det kan enten være som mailadvisering med link til selvbetjeningsportalen 'minForsyning' eller det kan være i e-Boks, Betalingsservice eller via EAN (kun for erhvervskunder). Det kan også være i fysisk brevform. Du kan læse mere her og tilmelde dig den betalingsform, som du foretrækker.

Tilmeld dig Betalingsservice

Du kan tilmelde dig Betalingsservice, som har den fordel, at regningen automatisk bliver betalt - og dermed undgår du rykkergebyrer.

For dig som kunde er fordelen ved Betalingsservice også, at fakturaen ikke sendes med post, og du derfor undgår at betale et gebyr.

Tilmeld dig E-Boks

Tilmelding til e-Boks sker via din e-Boks og forudsætter, at vi har dit CPR-nummer. Vær opmærksom på, at det er personen, der står øverst på regningen, som skal tilmeldes. 

I E-Boks finder du Lyngby-Taarbæk Forsyning under ’Private – El & Forsyning’.

Mail

Hvis du oplyser din mailadresse, kan vi sende dig information, når der er nyt i ’minForsyning’. Vær opmærksom på, at mailadviseringer kommer fra vores samarbejdspartner, KMD. Du kan derfor roligt klikke på linket til 'minForsyning', når du har modtaget en mail.  

Vær også opmærksom på, at du ikke får regningen i e-Boks, hvis du er tilmeldt mail – heller ikke selvom du er tilmeldt e-Boks.

Vil du gerne ændre måden, du modtager din regning på, kan du gøre det i 'minForsyning'.

Dit CPR-nummer

Hvis vi har dit CPR-nummer, og du samtidig giver samtykke til, at vi må bruge det til Nemkonto, kan vi i tilfælde af, at du skal have penge tilbage, overføre til dig. Vi kan også nemmere vedligeholde dine adresseoplysninger, hvis du giver samtykke til det.

Det er også ’minForsyning’, du skal bruge til at registrere dit CPR-nummer.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på 72 28 33 60 eller forsyning@ltf.dk