Aktuelt
Ingen akutte driftsbeskeder lige nu

Job hos os

Du er med til at sikre en god hverdag for tusindvis af mennesker, hvis du bliver en del af vores hold.

Kontor

Som medarbejder i Lyngby-Taarbæk Forsyning gør du en forskel for kommunens borgere hver dag. Det kan godt være, at borgerne ikke tænker over det, men det gør vi. For god og sikker håndtering af drikkevand, spildevand og affald er afgørende og berører alle. 

Se ledige jobs på jobportalen

Er der ikke et ledigt job lige nu, der matcher dine kompetencer? Så er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

Send uopfordret ansøgning

Hvem er vi?

Hvis du søger job hos os, kan du få en bred vifte af kolleger, der har mange forskellige kompetencer.

I driften har vi både faglærte og ufaglærte håndværkere, på vores genbrugsstation guider vores servicemindede medarbejdere, mens projektafdelingen er fyldt med kolleger, der har en teknisk uddannelse eller en baggrund som projektledere. I økonomi- og administrationsafdelingen sidder der gode folk med uddannelser inden for kontor, regnskab, økonomi, HR og kommunikation.

Vores hverdag

Vores hverdag er uformel, og det samme er vores omgangstone. Vi har travlt, men vi vægter sociale arrangementer højt, og der er flere årlige arrangementer for vores medarbejdere. Det er vigtigt for os, at der er balance mellem arbejdsliv og fritid.

Vi prioriterer vores faglighed højt. I virksomheden har vi en god bredde af kompetencer, og vores relativt lille organisation gør, at der er plads og mulighed for at arbejde bredt med tingene.

Vi investerer i vores medarbejderes kompetencer, og alle ansatte får mulighed for at efteruddanne sig indenfor  områder, der relaterer til deres fag.