Stor og lille 4-kammerbeholder

Få mere plads til plast med en større 4-kammerbeholder

Affald

Udviklingen i mængden af plast har medført, at rummet til plast ikke længere er stort nok for alle. For at afhjælpe pladsproblemerne tilbyder vi derfor en ombytning til en større beholder. Bestiller du i 2022 undgår du at skulle betale for ombytningen.

I Lyngby-Taarbæk Forsyning ser vi, hvordan vores kunder bliver bedre og bedre til at sortere. Og da der generelt bliver brugt mere plast, resulterer det i mere plastaffald. Derfor er der mulighed for at ombytte til en større 4-kammerbeholder på 370 liter. Ruminddelingen er den samme som i den standardbeholder, I kender. Rummene er bare større, også til plast og mad- & drikkekartoner.

Bestil i 2022 og undgå at betale for ombytningen

Hvis du bestiller en ombytning af en standard 4-kammerbeholder på 240 liter til en større beholder på 370 liter inden 21. december, medfører det ingen ekstraudgift for dig. Heller ikke hvis vi først kan levere beholderen til dig i 2023.

Fra 1. januar 2023 vil der være et gebyr forbundet med at ombytte til en større beholder. Gebyret skyldes de generelle prisstigninger på materialer.

Sådan bestiller du en større beholder

Vores kundeservice-team sidder klar til at hjælpe dig med at skifte din 4-kammerbeholder til en større beholder. Du kan enten ringe til os på 72 28 33 60 inden for normal åbningstid eller sende en mail til forsyning@ltf.dk – skriv gerne ’4-kammer’ i emnefeltet. Vær opmærksom på, at vi har lukket mellem jul og nytår og derfor skal modtage din henvendelse senest den 21. december.

Send en mail til forsyning@ltf.dk