Følg os på Facebook

Facebook

Vi har lanceret en Facebook-side - vi håber, du vil følge os.


Vi har lanceret en Facebook-side, hvor vi deler nyheder og informationer om vores arbejde med at:

  • Levere rent drikkevand i hanerne
  • Indsamle og håndtere affald
  • Rense spildevandet sikkert og effektivt
  • Drive genbrugsstationen

 

Hvad betyder vores arbejde for dig?

Vi er på facebook, fordi vi gerne vil endnu tættere på vores kunder og informere endnu mere om vores arbejde – både det, du kan se, og det, du (heldigvis) ikke rigtig kan mærke i hverdagen.

Vores arbejde har nemlig en stor indflydelse på hverdagen for alle jer, der bor i Lyngby-Taarbæk Kommune. Meget af arbejdet foregår ubemærket – fx når vi årligt renser ca. 10 millioner kubikmeter spildevand, inden det er rent nok til at blive ledt ud i Øresund.

Men nogle gange er vi nødt til at arbejde på en måde, der kan påvirke din dagligdag. Det kan være, hvis vi skal lægge nye ledninger i jorden for at kunne fjerne spildevand fra nye boligområder eller håndtere større regnmængder som følge af klimaforandringer. Eller måske fordi vi skal renovere vandledninger for at undgå vandspild. Her betyder vores arbejde, at vi er nødt til at lave gravearbejde, der påvirker fx trafikken.

Det kan også være, at en af skraldebilerne har brug for at komme på værksted, og affaldet derfor ikke bliver hentet til tiden. Men i gennemsnit får hver husstand i Lyngby-Taarbæk indsamlet affald 7 gange om måneden – lige fra dagrenovation og 4-kammerbeholder til storskrald og for nogle også haveaffald, og vi er imponerede over, hvor gode vores kunder er til at sortere affald. Det gælder også de mange, der besøger genbrugsstationen og her sorterer i stor stil.

Vi deler relevant information og råd til hverdagen

Når du følger vores Facebook-side kan du derfor forvente både at få informationer og nyheder om vores arbejde – fx i forbindelse med nogle af vores store projekter og vores anlæg (renseanlæg, det kommende nye vandværk mm.).

Du kan også få råd, du forhåbentlig kan bruge i hverdagen. Det kan være i forhold til affaldssortering – hvad skal i skraldespanden, hvad må komme i 4-kammerbeholderen – og hvilke muligheder er der på genbrugsstationen.

Det, og meget mere om, hvem vi er, hvad vi arbejder med og hvad det betyder for dig, vil vi gerne dele med dig på Facebook.

Vi håber, du vil følge os på Facebook.