World Cleanup Day

Kom med til verdens største affaldsindsamling

World Cleanup Day

Lørdag den 19. september 2020 finder verdens største affaldsindsamling sted, og Lyngby-Taarbæk Forsyning inviterer alle til at komme forbi genbrugsstationen og få udleveret gribetænger og sække.

Når verdens største affaldsindsamling, World Cleanup Day, finder sted lørdag den 19. september 2020, inviterer Lyngby-Taarbæk Forsyning alle borgere til at komme forbi genbrugsstationen på Firskovvej og deltage. Genbrugsstationens medarbejdere udleverer sække og gribetænger mellem kl. 10 og 14, og indtil kl. 15 kan du få vejet det affald, du har indsamlet.

Genbrugsstationen på Firskovvej slår lørdag den 19. september 2020 dørene op for store som små, når verdens største affaldsindsamling – World Cleanup Day – finder sted mellem kl. 10-15.

Sidste år var mere end 20 millioner mennesker verden over ude og gøre en forskel for naturen og miljøet. Og i Danmark fik op imod 10.000 danskere samlet mere end 11,5 tons affald på nogle få timer.

Det vil vi i Lyngby-Taarbæk Forsyning i samarbejde med Vestforbrænding gerne være med til at forsøge at gøre endnu bedre i år.


Dørene åbner fra kl. 10
På genbrugsstation på Firskovvej uddeler medarbejderne fra kl. 10 sække og gribetænger til alle dem, der har lyst til at deltage. Det kræver ingen tilmelding at blive en del af den fælles affaldsindsamling. Du kan blot møde op fra kl. 10, og du må meget gerne tage din familie, venner eller nabo med.

Efter indsamlingen bliver alt det indsamlede affald vejet, og når vi kender det samlede resultat for hele indsamlingen, deler vi det her på vores hjemmeside og på vores hjemmeside.

Vi uddeler diplomer med resultatet af dit indsamlede affald som tak for indsatsen.


Sådan ser programmet ud:
Kl. 10.00-14.00: Genbrugsstationen er åben for udlevering af sække og gribetænger. Fyldte sække kan afleveres – de bliver vejet og registreret.
Kl. 14.00-15:00: De sidste sække afleveres og bliver vejet.

I Danmark er Plastik Change landekoordinator for World Cleanup Day – du kan læse mere om indsamlingen på deres hjemmeside.