Luftfoto af Mølleåværket

Lyngby-Taarbæk Forsyning skal have ny direktør

Ny direktør

Lyngby-Taarbæk Forsyning skal 11 år efter grundlæggelsen have ny direktør. Den nye direktør skal arbejde med store klimatilpasningsprojekter, en bred miljødagsorden og et øget fokus på digitalisering og kommunikation.

Siden Lyngby-Taarbæk Forsyning blev grundlagt i 2009, har der i høj grad været fokus på at få opbygget og trimmet organisationen, få styr på økonomien og sikre kunderne rent drikkevand, håndtere deres affald og rense spildevandet sikkert hver dag.

”Lyngby-Taarbæk Forsyning er i dag et effektivt og driftssikkert forsyningsselskab. Det skyldes en stærk fælles indsats fra medarbejderne, direktionen og den afgående direktør, Per Plannthin. Som formand for bestyrelsen vil jeg gerne takke for indsatsen og arbejdet med at opbygge et professionelt forsyningsselskab”, siger Peter Linde, der er bestyrelsesformand i Lyngby-Taarbæk Forsyning.

Lyngby-Taarbæk Forsyning står nu over for en række nye opgaver – herunder store anlægsprojekter som Fæstningskanalen og Letbanen, der kræver bredt samarbejde med kommune og andre interessenter, en bred miljødagsorden og øget fokus på kunder, digitalisering og kommunikation.

”De kommende 15-20 år skal vi investere målrettet i klimatilpasning og i nye forsyningsledninger for at sikre høj forsyningssikkerhed til vores kunder. Vi skal også med vores viden spille en rolle i klima- og miljødagsordenen. Som virksomhed skal vi fortsat udvikle os til gavn for vores kunder”, siger Peter Linde.

Lyngby-Taarbæk Forsyning har sat processen i gang med at finde en ny administrerende direktør. Indtil afløseren er fundet, er Lyngby-Taarbæk Forsynings direktør for økonomi- og administration, Marianne Taanum Bak, konstitueret administrerende direktør.