Aktuelt
Ingen akutte driftsbeskeder lige nu
Mølleåværket - mennesker

Projekt på Mølleåværket udviser eksempel på hvad man kan opnå med fællesskab

Mølleåværket

Mandag den 11. november har Mølleåværket færdiggjort renoveringen af tre rådnetanke. Selvom dette projekt kan lyde som en tung og krævende opgave, er det tværtimod blevet løst uden lige - med fællesskab i fokus.

”Det kan godt lyde for godt til at være sandt, men det er det altså ikke.” Sådan beskrives samarbejdet af Thomas Dupont, der er projektchef hos entreprenørfirmaet, Christiansen & Essenbæk. Thomas har stået i spidsen for dette projekt og har kun gode oplevelser at hente med sig.  

En tiltrængt renovering

Mølleåværket - Mathias
Mathias, som er projektleder fra Lyngby-Taarbæk Forsyning, står oven på de nyrenoverede rådnetanke. 

Ude på renseanlægget i Mølleåværket har tre rådnetanke været tiltrængt en velfortjent renovering. Sådan nogle rådnetanke er man ikke nede i så tit, derfor opstår der blandt andet korrosion i jernet som nedsætter tankenes optimale ydeevne. Selve renoveringen kan lyde som en omfattende opgave, og Thomas Dupont siger mere om dette her:

”Tankene er meget gamle og utrolige svære at komme ned i pga. slammet. Så vi valgte at tage tyrene ved hornene og tømme dem fuldstændig og give dem en kærlig omgang.”

Et samarbejde med fokus på fællesskab

Samarbejdet mellem Mølleåværket og Christiansen & Essenbæk er gået udover al forventning. Nok det mest positive ved samarbejdet var, at renoveringen blev færdiggjort et halvt år før den planlagte tid, samtidig med at projektet ikke gik over budget. Hvordan kunne dette lade sig gøre? Ifølge Thomas Dupont er det grundet god kommunikation og fordi at samarbejdet er gået så utrolig velsmurt: ”Det er gået så godt i og med at vi har arbejdet sammen før, så kendte vi også godt lidt til arbejdet med at renovere rådnetanke, derfor er det nok også gået mere hurtigt og effektivt.”

Metoden til at opnå gode og effektive resultater er ikke en hemmelighed fra Thomas Duponts side af: 

”Man tager telefonen, og bare ringer. Det kan godt lyde gammeldags, men vi foretrækker at ringe frem for en lang e-mailkorrespondance. Derudover har Mølleåværket også været gode til at stå til rådighed så vi hele tiden kunne løse tingende sammen med det samme.”

En meningsfuld afslutning 

Projektets afslutning afspejlede det gode samarbejde som har været på projektet. Vi var samlet i fællesskab på Mølleåværket og fejrede afslutningen med pølsevogn, Cocio og sodavand til alle som har været med i projektet. Thomas Dupont siger om afslutningen her: 

”Som afslutning på projektet var det var det oplagt at hylde fællesskabet for alle dem der har været involveret i projektet. Tanken var også at sørge for at få alle med til arrangementet, så ingen følte sig overset.”

Mølleåværket - pølsevogn kø
Vi hylder fællesskabet og fejrer et vellykket projekt sammen med en masse goder fra pølsevognen. 

Tak til vores samarbejdspartnere, EnviDan A/S og Christiansen & Essenbæk A/S.  

 Læs mere om Mølleåværket her