Aktuelt
Ingen akutte driftsbeskeder lige nu
ai robot søgemaskine

Robot skal hjælpe jer kunder

Nyhed

Vores hjemmeside har fået en ny søgefunktion. Vi har nemlig implementeret en søgemaskine, som er baseret på kunstig intelligens – en slags digital robot.

Vi har altid haft en søgefunktion på vores hjemmeside. Men vi arbejder hele tiden på at gøre det så nemt for jer kunder som muligt at finde de informationer, I søger. Derfor har vi opdateret vores hjemmeside med en avanceret søgefunktion, drevet af kunstig intelligens (AI). Tænk på det som en digital assistent, der er her for at guide jer.

Hvordan fungerer AI robotten?

Det særlige ved den, er, at den er designet til at forstå den dybere mening bag kundernes søgninger på hjemmesiden. Det betyder, at den kan identificere og rette stavefejl, genkende synonymer og levere ret præcise svar. Når du søger, sammensætter robotten relevant indhold fra vores hjemmeside i en informativ og letforståelig tekst.

Fordele for både jer og os

Robotten giver os indsigt i, hvad besøgende på vores hjemmeside oftest søger efter, hvilket hjælper os med at skabe mere relevant indhold og forbedre vores tjenester. Interessant nok kan robotten også identificere, når I søger efter noget uden for vores område, som el eller fjernvarme, og guider jer derefter til den rette service eller kontakt.

Siden lanceringen i starten af 2024 har vi fået værdifulde oplysninger om jeres behov. Disse indsigter bruger vi aktivt til at forbedre vores kommunikation. Med vores nye digitale assistent håber vi, I vil opleve, at det er blevet endnu nemmere at finde den information, som I søger efter.