Affaldsindsamlingen 2021 familie på strande og samle ind

Vil du indsamle skrald i naturen den 18. april?

Affald

Vær med til at indsamle affald i naturen, når vi på genbrugsstationen uddeler skraldeposer, gribetænger og en forfriskning søndag den 18. april kl. 10-14.

Arrangementet er en del af Danmarks Naturfredningsforenings årlige indsamling – Affaldsindsamlingen.

Indsamlingen afholdes hvert forår, og her giver mange tusind danskere frivilligt naturen en hånd - og det vil vi gerne bidrage til.

Vores personale på genbrugsstationen på Firskovvej 9 uddeler derfor skraldeposer og gribetænger fra kl. 10-14 og tager imod de fyldte poser igen fra dem, der har haft lyst til at bruge nogle timer på at indsamle noget af det affald, der ikke hører til i naturen.

Danmarks Naturfredningsforeningens arrangement har også givet borgere mulighed for at oprette deres egen indsamling rundt omkring i kommunen. Her vil vi også gerne give en ekstra hånd med og har derfor tilbudt at afhente de fyldte skraldeposer, når dagen er slut – så kan de fantastiske frivillige bruge deres indsats på at give naturen en hånd og i stedet lade os 'tage skraldet'.

Vil du vide mere om Danmarks Naturfredningsforenings arrangement?

Læs mere om selve Affaldsindsamlingen 2021 her

Vi opfordrer selvfølgelig alle til at følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer, når I samler ind. Her er et par anbefalinger:

  • Hold gerne indsamlingen sammen med personer inden for din egen sociale boble
  • Medbring håndsprit
  • Hold god afstand, også når du kommer forbi på genbrugsstationen for at hente grej. 
     

Rigtig god tur, til jer der deltager!